Obchodní podmínky

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY

Tyto všeobecné obchodní podmínky platí pro poskytování služeb přes webové stránky korektorium.cz. Autorka stránek si vyhrazuje právo na odmítnutí zakázek, zákazník bude o této informaci vyrozuměn hned po odeslání nezávazné objednávky.

NÁKUP SLUŽEB

Nákup služeb probíhá na základě e-mailové dohody uzavírané mezi prodávajícím a kupujícím. Kupující se zavazuje provést platbu do 5 pracovních dnů. Prodávající se zavazuje dodržet přesný termín a podmínky dodání objednané služby.

CENA SLUŽEB

Na webových stránkách je vždy uvedený aktuálně platný ceník jednotlivých služeb. Vzhledem k charakteru služeb nevznikají žádné náklady na dodání. Cena je kalkulována na počet normostran (1 normostrana = 1 800 znaků včetně mezer), započatá normostrana se počítá jako celá normostrana. Konečná cena je zákazníkovi předem upřesněna po e-mailu.

ZPŮSOB PLATBY

Platbu lze uhradit bezhotovostně bankovním převodem na účet. Pokyny k platbě obdrží kupující e-mailem. Platba se provádí vždy před provedením služby (výjimkou jsou faktury vystavené na IČO).

ZPŮSOB DODÁNÍ

Přesný termín dodání bude kupujícímu znám před potvrzením objednávky. V případě expres korektury se termín počítá od data připsání platby na účet. Zhotovená korektura bude odeslána na e-mail uvedený kupujícím.

REKLAMACE

Pokud není kupující s korekturou spokojen, má právo do 30 dnů po poskytnutí služby na reklamaci. Reklamace se bude řešit individuálně mezi prodávajícím a kupujícím. U textů do 100 normostran je obecná tolerance 10 chyb, které může korektor přehlédnout.

PŘÍSLIB

Autorka webu se zavazuje, že kontakty kupujícího (e-mailovou adresu, telefonní číslo) a zaslaný text neposkytne třetí straně.